3. toukokuuta 2017

12 syytä olla nyt onnellinen

Kevät, lämpö ja aurinko! Jyväsjärvi on sula ja tiet lakastu. Kesä, jota nykyään niin hillittömästi jumaloin on vasta tulossa! Lisäks se tulee olee mun ja Sanen vika yhteinen opiskelukesä, josta yritetään kyl ottaa kaikki irti. Tulee kivaa!
Mun polkupyörä! Tähänastisen elämäni kallein ostos, ja nyt vasta pääsee sillä kunnolla ajelee! Ostin sen jo viime syksynä, ehdin pari kertaa sateella ja pakkasella ajella, ja sit oon vaan rukoillu, ettei sitä ainakaa ennen kesää varasteta. Kesäplääneissä tehä joku vähän pitempi pyöräretki, kun on kunnon kulkupeli viimein.
Oon lukenu yhteen suomi toisena ja vieraana kielenä -perusopintojen tenttiin ja oon ollut pitkästä aikaa fiiliksissä opiskelusta. En oo pitkään aikaan oppinu oikeesti jotain uutta jostain mielenkiintosesta aiheesta! Ruotsin opintoja on jauhettu neljättä vuotta, ja eipä siellä enää oo tullu mitään kovin tajunnanräjäyttävää vastaan...
Vihdoin mä lähdin mukaan mielekkääseen vapaaehtoistoimintaan! Oon niin pitkään harkinnu lähtemistä ja nyt tuli hyvä sauma. Tällä hetkellä on vasta koulutuksissa käyty, itse toiminta alkaa kesällä. Mua pelottaa vähän, mut sit tajusin et niin oikeestaan kaikki siisti aluks, joten en stressaa.
Sane. Viikon päästä ollaan seurusteltu kaks vuotta! Ekaa vuosipäivää vietettiin Pariisissa, ja silloin vähän haaveilin, et voitais aina olla jossain reissussa tohon aikaan. Ei vaan nyt antanu lompakot myöten, saa nähä keksitäänkö yhtään mitään tohon ens keskiviikkoon. Ainakin siihen sattuu meidän jokaisen viikkomme kohokohta, saunavuoro, jahuu!
Ystävät. Mullo monta ihanaa.
Gradu ei oo vielä ollut kivulias tai ahistava tai mitään sen pahempaa. Haluaisin saada sen vaa sillei coolin sneakysti valmiiks. Sillein "tadaa, tässä se on, enkä postannu yhtään kuvia teoriaosioon käytetystä kirjallisuudesta ja kalastellut myötätuntotykkäyksiä somessa"!
Oon innoissani Sanen siirtohausta hissalle! Vaikka samalla karseeta sressata jonkun toisenkin opinnoista. Varmaan ajan senkin hulluuden partaalle, ku yritän koko ajan kontrolloida: Paljonko oot lukenu tänään? Millon teet sen toisen kurssin? Saatko varmana suoritettua ne kurssit ajallaan? Mut aaah mä vaan rukoilen, et se pääsis sinne. Ois maailman siisteintä ja tiiän et se haluaa sitä iha sairaasti. Mukava ollut nähä se innoissaan ja motivoituneena opinnoistaan, en tiiä oonko nähnyt sitä koskaan aikaisemmin.
Oikomishoitoon kuuluva leukaleikkaus oli 7 viikkoa sitten ja saan jo urheilla ja syödä mitä tahansa. Syöminen on kyllä vähän vaivalloista, jos on jostain kovasta kyse, mutta kyllä tää tästä. Ihanaa, et saa taas elää normaalia elämää. Ja kyllähän tässä koko ajan vääjäämättä lähestyy myös mun koko oikomishoidon loppu. Vissiin joskus syksyllä pitäis saada nää kiinteet kojeet pois.
Yliopistofiilistely! Eilen olin pitkästä aikaa yliopiston kirjastolla tekemässä hommia ja tuli vaan niin kotoisa olo, kun tassuttelin siellä hyllyjen välissä sukkasillani. Tänne mä kuulun, täällä mä osaan olla. Voi että minkä vuodatuksen mä sit kirjotan ku oikeesti valmistun ja lopetan opiskelun.
Sain tehtyy blogimerkkinän pitkästä aikaa! 
Kaikki pikkuasiat niinku kalenteri ja muumilakanat ja banaaniletut ja Converset ja kihara tukka ja Greyn anatomian ihmissuhdedraama ja Samu Haberin ääni ja Nikke Ankaran biisit ja Matti Nykäsen jutut Supertähdissä ja vironkielinen räppi ja Milky Wayt ja nyhtökaura.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.