1. elokuuta 2015

Iltalenkki

Viikonloppu alkoi, ja muut nordkurssilaiset päättivät juhlistaa sitä yhteisellä illanvietolla. Mää taas sain inspiraation lähteä lenkille. Ekan päivän Tukholma-luennolla oli vihjattu, et jos on mahdollisuus pyöräillä täällä, niin kannattaa kiertää Djurgården. Mähän otin sitten metron sinne hoodseille, ja lähdin juosten kiertämän saarta.

Juoksemista tuli lopulta harrastettua vain pikkupätkiä, kun oli pakko jatkuvasti pysähtyä ottamaan valokuvia. Oli toi niin hieno paikka! Kun kävelin saareen, nii sato, mut heti ku aloin juosta, aurinko tuli esiin, ja tuli niin nätti ilta!
Jotenkin mua kiinnostaa paljon enemmän olla yksin ku olla sosiaalinen täällä. Musta uudessa paikassa on niin vapauttavaa seikkailla ite, kattoa mitä osaa ja miten selviää. Saa tulla ja mennä miten tahtoo. Musta oli ihan mieletöntä juosta yksin Djurgårdenissa, paikassa, jossa en ollut koskaan käynyt!

Musta oli hauskaa, kun muistin, et oon puhunut ennenkin siitä, miten yksin on kivaa olla. Selasin blogia, ja semmosen kirjoituksen olen kyhännyt miltei päivälleen kaksi vuotta sitten. Täällä ihan paras tunne istuu yksin metros, kuunnella ruotsinkielistä musaa ja tietää, et Nella, Sane ja ystävät kännykän pääs, jos tekee mieli viestittää jotain turhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.