14. kesäkuuta 2015

Särkän märkä

Taas tää et ku blogi ammottaa tyhjyyttään, niin oikeessa elämässä tapahtuu niin paljon, et ei ehdi päivittelee tänne. Säät eivät ole vielä kovin kesäisiä olleet, joten voin hyvillä mielin muistella puolentoista kuukauden takaisia meininkejä. Lähdettiin porukalla Särkän märkään Tampereelle vappua viettelee. Sen jälkeen sitsattiin.

Särkän märkähän oli ihan jäätävä ja nimensä veroinen. No enpä oo ennne oo ollu Tornadossa pipo pääs ja lapaset kädes. Tai Tyrskyssä sillee et lentää räntää naamaan. Onneks suhtauduttiin Jutan ja Petran kaa asiaan huumorilla. Lämmiteltiin muun muassa käsiä paljussa:
Lähdettiin tapahtumasta ehkä tuntia ennen loppua. Mentiin Coffee Houseen, jossa koitin kuivatella märkiä sukkia patterilla. Onneks sain Jutalta uudet. Matka jatkui Heseen, jossa kuivasin litimärät kengät vessassa käsien kuivaimella, jees jees enpä oo sitäkään koskaan tehnyt.
Täs oon Heses puhelemas. Jatkot oli Fatladyssa, siitäs sit Mäkkiin, puolituttujen hotellihuoneeseen ja sit aamubussilla Jyväskylään.
 Sit sitsit jou jou.
Nykyiset kuulumiset on semmosta, et mää vedin viime viikolla kielileirin 8-12-vuotiaille yliopistolla, ja nyt alan lukea kesän toiseen tenttiin. Kesäopintojen kaa oon päättänyt ottaa rennosti; jos ei mee läpi, nii sit menee syksyllä. Ingen stress. Mää ja se yks päätettiin et tästä tulee paras kesä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.