13. huhtikuuta 2015

Arkipalasia


Palasia mun viimeaikaisesta arjesta (ja juhlasta). Pääsiäistä vietettiin tosiaan serkun ja sisarusten kesken, oli ihan huippua kuten aina. Mentiin jopa kerranki baarii ja oltiin pilkkuun asti! Järkytettiin Espoon yöelämää, mentii pyytää ysärii ja sekoiltiin sen tahtiin (otettiin videoitakin todisteeks).
 Pääsiäispäivänä syötiin hyvin perheen kesken ja tein ekaa kertaa perunamuussia.
Maanantaina Petra tuli pitkästä aikaa Jyväskyään! Katottiin Mamma Mian sing along -versio ja Hairspray. Syötiin sikana ja lauletti Robinii. ♥ Jäätin Petran kaa Jutalle yöks, ja siitä sit Piatolle syömään tiistaina.
Yläpuolella lentää lokkeja valonkajoa siivissään. Laventelinväriset hattarapilvet raidoittavat aprikoosinväristä taivasta. Aurinko nousee ja kertoo lempeästi, että nyt on aamu. Minä olen kuitenkin vasta matkalla kotiin yöunille. Näin kirjoitin päiväkirjaani keskiviikkoaamuna. Oli ihanaa mennä nukkumaan, kun päivän ensimmäinen luento alkoi vasta 16:00.
Lauantaina tulin aamukymmeneksi Agoralle kirjottelee kandia. Joku tyyppi jäi pitämään mulle ulkoovee auki, vaikka olin vielä aika kaukana siitä. Naureskelin siinä ja totesin, että jopas on hyvää palvelua. Vastasi, että no jos mä saan jonkun hymyilee lauantaiaamuna sillä, et pidän sille ovee auki, nii on sekin jotain. Toivotti vielä hyvät päivänjatkot. Ihan hyviä ihmisiä maailmassa.

Kandiangsti tosiaan yllätti, tuntui, etten saa mitään aikaiseksi. Sain kuitenkin lauantain kirjoiteltua. Kävelin Jyväsjärven rantaa pitkin pois. Riemastuin, kun näin vettä jään sijaan. Vesi on niin paljon elävämpää. Illalla vietin aikaa ihmisten kanssa ja krebasin huoleni pois pikkusikon kanssa muun muassa Pelimiehen tahtiin.

Päätin lopettaa ranskan kurssin. Mun aika ei vaan riitä panostamaan siihen tällä hetkellä kandin ja opeharjottelun keskellä. Tänään opponoin kandia, jänskättää vähän. Lisäks jänskättää JYPin kohtalo, meen kattoo pelii siskolle mahahaavan uhallakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.