8. maaliskuuta 2015

VKO 8 - 10

Ohops, kolme viikkoahan tätä hiljaiseloa oli kestänyt eikä kaksi... Piti oikein kaivaa kalenteri esiin, että saan muisteltua mitä oon touhuillu...
VKO 8
Torstaina kävin ekaa kertaa 3MIOIssa. Liian paljon ihmisiä, mut ainaki näin Teflon Brothersin! Bändistä mulla ei ollut erityistä mielipidettä ("no oha niil kai kaks hyvää biisii..."), mut ton illan jälkeen bändistä tuli mun pakkomielle. Tilasin bändin kaikki levyt ja kuuntelin koneelta ja mp3-soittimesta pelkkää Teflon Brothersia. Oisin halunnu kuvakollaasiin kuvan niistä levyistä, koska se on ollu iso juttu nyt viime aikoina, mut oon saanu vasta yhden neljästä nii ei sit...
Lauantaina piti mennä kattoo pikkusiskon kaa freestyleräppiä. Sit kun selvis, että homma kestää johonkin aamukahteen, nii sisko feidas ja pidettiinki vaa leffailta siskon ja sen avomiehen luona. No lopeteltiin jo ennen kymmentä, joten mä sit päätin, että mähä meen sinne räppiin! Ku en oo ikinä käyny, ja uusia kokemuksia piti kerätä. Oli kyllä ihan hauskaa! Ja vaikka menin yksin sinne, nii melkee koko aja oli juttuseuraa.

Sunnuntaina tuli Oscar-gaala, joka katottiin äitin ja isän kaa suorana. Tänä vuonna oli taas perinteinen veikkauskisa, jossa mä tulin toiseksi ja voitin siksi leffalipun (jep, meidän palkinnot on vähä parantunu niistä suklaapatukoista)!

VKO 9
Käytiin vähän myöhästyneellä ystävänpäivälounaalla Jutan ja Lauran kanssa. Ja sit tulppaanit on meidän kämpästä, ihanan keväistä.

Isä tuli ekaks ja äiti tokas Oscar-kisassa eli neki voitti leffaliput. Kävin sit äitin ja isän kaa kattoo Kaiken teoria, se oli ihan mielenkiintone. Sit tällä viikolla käytiin kattomassa The Imitation Game vanhempien, isoveljen, pikkusiskon ja sen poikaystävän kanssa. Se oli iha jeba.

Mua huvitti piirtää! Ei kinä huvita piirtää, koska en koe olevani siitä mitenkään hyvä. Mut sit tuli vaa semmonen visio, et kuuntelen Teflon Brothersia ja värittelen tommosia palleroita. Oli se ihan rentouttavaa, mut tohon meni kyl enemmän aikaa ku suunnittelin... :D

Sain tiedon, et pääsen ens vuonna tekemään pedagogisten opintojen aineopinnot eli siis teen ens lukuvuonna mun opeharjottelun. Ihan hullua! Sit askartelin englannin Designing Teaching Materials -kurssille jotain. Ja pelasin isoveljen kaa Monopolia. Isoveli oli tosiaan tällä viikolla lomalla ja se tuli meille käymään Espoosta. Sanoin et lupaan hengata sen kanssa kandin tekemisen sijaan. Näin kävi. Eilen katottiin äidin kaa Sekaisin Marista ja syötii dippivihanneksia. 

Tässä varmaan oleellisimmat mun elämästä viime viikkoina... Oon lähinnä tehny kandia (ai nii ja saanu ranskan kurssista kolmosen, jee!). Meinasin ens viikolla ryhdistäytyä ja mennä heti maanantaina aamujoogaan, en oo varmaan näinä kolmena viikkona käyny missään liikuntajutussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.