11. tammikuuta 2015

Loman loppu

Eilen illalla oli vaan jotenkin niin autuasta, ku tulin stand uppia kattomasta, sit vaa laitoin villasukat ja kollarit jalkaa, ja menin vanhempien (ei ne siis ollu siellä) sänkyyn löhöö lukee uusinta Trendiä. Vielä viiminen ilta täynnä joululoman rentoutta ja vailla huolta huomisesta. 

Oltiin kattomassa Mirjan kanssa stand uppia, oli taas hauskaa (stop the press!). Tultii iha viimehetkellä, ja "jouduttii" sit eturiviin. Eipä säästytty mekää koomikoiden huomioilta, mutta onneks ei mitää kamalaa! Illan isäntä Jussi Simola kommentoi et joo siinä istuu tommoset kunnon opettaja-tytöt. Sit ku selvis, et mä opiskelen kuin opiskelenkin opettajaks ja Mirja kasvatustiedettä, nii siitähän riemu repes...

Heräsin tänään sunnuntaina herätyskelloon 7:00. Tuli hirvee ahdistus: viiminen lomapäivä! Yhyy, en tiiä jaksanko vielä huomenna opiskella. Etenkin ku kattelin, et keväällä suoritan ihan sikana kursseja ja kandikin siinä sivussa. Mut toisaalta luulen, et pahin ohi; englantiakin on vaan kaks kurssia, ja toinen on semmonen, missä mulla on pari hyvää opiskelukaveria.

Mut joo, johan tässä on viisi viikkoa lomailtu. Mitähä sitä teki. Oon lagannu vanhempien nurkissa, hengannu ihmisten kanssa, kattonut leffoja ja opiskellut ranskan alkeet. Time well spent mä sanoisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.