31. tammikuuta 2015

KE + TO + PE + LA

Keskiviikkona menin luennon jälkeen Jutalle katsomaan Gleen 2. kautta ja syömään dippivihanneksia. Hyvin jakso vihannesten voimalla vielä tunnin street dancea ja joogatunnin! 

Bonuskuva: irrotin katon reunasta ison jääpuikon ja yritin olla yksisarvinen. 

Torstaina oli kauan odotetut haalarin- korkkaussitsit Dumpin, Linkin ja YK:n voimin. Oli ehkä jopa viime vuotta kivempaa; mulla oli tosi mukavaa pöytäseuraa, meillä oli oikein semmonen hyvä porukka siinä pöydän päässä. Sitsien jatkoillakin jaksettiin Jutan kanssa viipyä ihan valomerkkiin asti (siel soitettii kolme kertaa Robinia!), siitä sit pizzerian kautta Jutalle nukkumaan. 

Perjantaina jatkettiin Gleen kattomista ja syötii pizzanjämiä. Sovittiin myös leffaillasta uusien tuttavuuksien kanssa. Käväsin sitten iltapäivästä kotona, ja illalla pidettiin semmone minimuotoinen Disneyputki (Aladdin, Mulan ja Pieni merenneito). Oli kyl iha hauskaa, kaikki oli jotenki niin väsyneitä, että melkein kaikki nauratti, ja heitettiin kaikkee enemmän tai vähemmän järkevää kommenttia leffan hahmoista ja tapahtumista koko ajan.

Tänään lauantaina piti alkaa arjenlietsonta et ois pitäny rykästä kandin teoriaosuus käyntiin, mutta tota joo... Tulinkin vanhempien luokse pelailee lautapelejä ja korttia, ja kohta lösähdän varmaa kattoo telkkaria äidin kaa... Mut ehkä huomenna tai sit jos tänä yönä tulee äkillinen inspis.

Ilmottauduttiin muuten Jutan kanssa taas uusille sitseille. Todettiin, että meillä on sitte ollu viiden viikon bileputki; joka viikonloppu jotai häppeninkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.