23. lokakuuta 2014

Oma matka

Hyvää huomenta! Tunnin päästä lähtee bussi Jyväskylästä Helsiki-Vantaan lentokentälle. Sieltä lennän Frankfurtin kautta Lyoniin, jossa ystäväni Noora tällä hetkellä asustelee. Ihana palkinto, kun oon tehny neljä päivää hommia ihan hulluna. Tulipahan todistettua se, että kyllä mä pystyn istuu koko päivän kirjottamassa, jos on tarvis (hyvä tietää kandin tekoa silmällä pitäen...). 

Syksy on ollut tosiaan täynnä kaikkea, ja tän tenttiviikon alun oon tosiaan tehny vaan eri kurssien tehtäviä. Niin en oo oikein missään vaiheessa ehtinyt sisäistää, et oon oikeesti lähdössä ulkomaille. Ja vieläpä yksin (ekaa kertaa)! Tietty taas se perinteinen, että vasta kun pitäis yrittää nukahtaa, iskee se jännitys. Mut ihan kohtuullisesti sain kuitenkin unta viime yönä.

Taas vähän tää, et en jaksais matkustaa. Tai siis tänään on matkalla melkein 12 tuntia. Ja siis vielä yksin, kui tylsää. Mut toisaalta ihan hauskaa, ehkä mä koen jonkun suuren valaistumisen lentokentällä vaeltaessa ja keksin kandin aiheen tai jotain. Niin, ja pääasiahan on se, että 12 tunnin matkanteko kuitenkin palkitaan, ja pääsen Ranskaan näkemään Nooraa, jota en laskelmieni mukaan ole nähnyt 657 päivään!

En tosiaan jaksanut siirtää koneelle mitään varsinaisia matkaan liittyviä kuvia, niinku jee jee matkalaukku tai boarding pass tai hapankorput, jotka Noora käski ostaa. Mut tossa nyt lämpötiloja, joita on luvattu Lyoniin tulevalle viikonlopulle. Täällä mittari näyttää -10 °C, toivottavasti en palellu kuoliaaksi linkkipysäkiltä Matkakeskukselle raahautuessa, kun meinasin jättää ton toppatakin suosiolla Suomeen.

2 kommenttia:

  1. Whattaa!? :U Noora!! :V Kerro kaikki kun pääset takaisin, siistii että pääset käymään Lyonissa! Ja tsekkaamassa Nooraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, mä mietinkin, että sulta on saattanut tämä jäädä kuulematta (ilmeni meillekin semi-randomisti). Kerron, kerron, laitoin sulle kortinkin tulemaan! :)

      Poista

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.