29. lokakuuta 2014

Lyon IV

 "Hei miten me ei olla vielä otettu tämmöstä kuvaa!"
Sunnuntai-iltana mentiin vielä kadulle kirjoittelemaan liiduilla. Oli rasittavaa raapustaa autotiehen, kun koko ajan kaahasi autoja ohi, ja jouduttin väistymään. Aamulla kadun teksti oli pesty pois, mut meidän nimet jalkakäytävällä oli vielä tallella.
Maanantain naurava aamiainen.
Sääkin oli muuttunut harmaammaksi lähtöpäivänäni. Oli kyllä haikeaa lähteä, mutta mä melkein lupasin Nooralle tulevani takaisin. Ja Noora tulee luultavasti joululomalla käymään Suomessa.
Matkalla Lyonin lentokentälle. Oli hassua ajatella, että nyt on maanantai, osa opiskelukavereista istuu luentosalissa, mut tääl mä vaan seison junassa Ranskassa. 
Matkat sujui ihan hyvin, mutta olin ihan kuolemanväsynyt. Matka välillä Lyon - Jyväskylä kesti jonkun 17 tuntia, ja koko viikonlopun ajalta oli aika paljon univelkaa. Lentokentälle saavuin sillein, et olin just missannut bussin Jyväskylään. Sit missasin seuraavakin, ku en ollu enää tarpeeks skarppina...
Kävin sit Starbucksissa syömässä porkkanakakkua.

Epä oo tullut mitään hirveää matkanjälkeistä angstia. Varmaan, kun heti eilen piti olla opiskelemassa, ja hirveästi kaikkea hommaa (ööö kandin aihe huomiseksi?!). Onneks täälläkään ei oo nyt pakkasta, 10 astetta on ihan luksusta, vaikka se onkin 10 astetta vähemmän kun Lyonissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.