6. lokakuuta 2014

Ei ihmeitä

Jotain ois hyvä kirjoittaa, mä tuumin. Blogini tuntuu aina hiljenevän syksyksi, ehkä silloin on niin kiireinen ja väsynyt. Kerrotaan nyt jotain asioita, jotka tähän mennessä ovat syksyäni (puiden lehtien lisäksi) värittäneet.

Oltiin toissaviikonloppuna kattomassa Jutan kanssa Timi Lexikonia ja TCT:tä Escapessa. Oli ihan parasta! Timi Lexikonia olin ensisijaisesti katsomassa, mutta TCT:llä oli kyllä niin kovia biisejä, että ootan innolla, että pojat julkasee lisää musiikkia. En jaksanut säätä kameran kanssa, vaan mielummin vaan heilua ja hyppiä, joten mullei oo mitään todisteaineistoa keikalta.

Kuvat:
Ostin Robinin uuden levyn, jei.
Lauantaina vietettiin iltapäivää ja iltaa Katrilla, syötiin tortilloja, omnom.
Oon ostanut paljon Kampusdatan kirjakaupan loppuunmyynnistä kirjoja, jotka näyttää hyvältä kielenopiskelijan hyllyssä.
Screenshotti Korpista, koska opiskelu nää päivät aika tehokkaasti täyttää. Enää kaks viikkoa ekaa periodia, mitä ihmettä! Oon nyt ehkä suunnilleen päässyt taas opintoihin mukaa, en oo unohtanut enää läksyjä ja välillä mua jopa innostaa noi eri projektit kursseille. Esim. tänään säädettiin Jutan kaa kolme tuntia minilektionia, joka me pidetään torstaina Klassrumsinteraktion-kurssilla:
Tuntuu, et opiskelijan syksyn voi jakaa aikaan "ennen approa" ja "appron jälkeen". Ennen approa on se alkusyksy, ku kampukselle saapuu läjä uusia ihmisiä, ja sit vähä hakee et miten tää yliopisto-opiskelu nyt hoidettiinkaan. Paljon kaikkea tapahtumaa, loppuhuipennuksena appro.

Sit appron jälkeen loka- ja marraskuussa ei oo mitään kovin jännää. Yritän selvitä pimeästä ja kylmästä syksystä sillä, et haalin joka viikolle jotain kivaa. Huomenna on ainejärjestön syyskokous (me valitaan uus hallitus, kääk) ja keskiviikkona mennään kattoo Vadelmavenepakolaista. Sit ootan kans torstaina ku pääsen taas vierailemaan vanhalla koulullani, ja lauantaina mennään syömään äidin synttäreiden kunniaksi.

Mut niin ei mulla ihmeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.