4. syyskuuta 2014

Tutorin kuulumisia

Moikka, aattelin päivittää vähän fiiliksiä tältä kuluneelta viikolta.

Tutorointi on ollu aika jännää. Tai tosi erilaista miettiä esim. ryhmäytymistä nyt tutorina ku fuksina. Välillä on tosi kiire ravata infosta toiseen, ja jengiä on vaikea pitää kasassa. Mutta hyvin me ollaan kuitenkin pärjätty, sanoisin! Fiilikset on menny vähä ylös ja alas, maanantai oli ihan kiva, tosi hämmentävä, ku näki kaikki vasta ekaa kertaa. Tiistaina mulla oli jotenki mieli maassa ja kaikki stressas ja ärsytti. Kehtaisin väittää, että mun tänhetkisellä flunssalla on jotain tekemistä asian kanssa. Tai no flunssa ja flunssa, siis tää perinteinen nuha, jonka joka syksy (ja talvi ja kevät) saan riesakseni. 

Keskiviikkona oli sit parempi päivä, istuttiin kaupunkikierroksen jälkeen kirkkopuistossa ja tutustuttiin lisää ja naureskeltiin. Sit tänään on ollut aika huippua. Päivä kesti 8:15-17:15 eli ihan tajuttoman kauan. Alettiin olla etenkin toisen tutorin kanssa ihan hepulissa viimisessä infossa, hävetti semisti. Mut pitkästä päivästä huolimatta on ollut kivaa, jotenkin ekaa kertaa tuli semmosta rentoa ja vapautunuta läpänheittoa, ja alkaa jo tuntee fukseja sen verran, et voi vaan olla ja viihtyä.

Käytiin vielä joittenkin kanssa syömässä viiden jälkeen, ja sit poljin kotiin. Mietin et joo mä otan jotkut päikkärit viidestä kuuteen. Sit tuun kotiin, ja kello on jo kuusi. 18:45 minuutin päästä pitäis lähteä polkemaan keskustaan etkoilemaan. Ja siitä Poikkareihin. Eli väsyneissä merkeissä jatkuu tää päivä, mutta ei mua ees haittaa, koska ainaki tulee hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.