6. elokuuta 2014

Vapaapäivä Serenassa

Mulla oli pitkästä aikaa viikonloppu töissä eli kaks vapaapäivää peräkkäin. Sunnuntaina vietin aikaa perheen kanssa 180-vuotissynttäreiden jälkimainingeissa (niistä lisää myöhemmin), eilen tehtiin päiväretki Serenaan isosiskon ja tämän kihlatun kanssa. Kun kolme viikkoa sitten olin syömässä kavereiden kanssa keskustassa, ja katsoin siinä vieressä solisevaa suihkulähdettä, tuli hirveä tarve päästä Serenaan polskimaan. Olin aika varma, ettei se onnistu, koska ei ole aikaa mennä Helsinkiin eikä kukaan ainakaan jaksa Serenaan asti lähtemään kyyditsemään. Mutta mitä ihmettä, nuo kaksi olivatkin päättäneet oman kesälomansa alun kunniaksi tehdä autoretken Serenaan, joten mä pääsin siinä siivellä. 
Tän bloginkin olemassaolon aikan oon käynyt Serenassa vissiin pari kertaa, ja aina mulla on vaan se yks kuva jostain sisäänkäynnistä. Nyt päätin skarpata ja ottaa valokuvia muualtakin evästauolla. 
Ei ollut valittamista, yks kesän kuumimmista päivistä on aika jees viettää vesipuistossa. Ah, nyt tekis mieli mennä jo uudestaan.
Tulomatkalla (ai niin, taitettiin matkaa autolla, jossa ei ollut ilmastointia!) kuivattelin uikkareita ikkunassa... 
Ja Serenan jälkeen syödään perinteisesti pizzaa!
Tulomatkalla ei oltu kukaan kovin skarppina, niin ajettiin sitten ohi risteyksen ja päädyttiin heittämään joku 50 kilometrin mutka. Mutta eipä siinä, nähtiin uusia maisemia ja silleen!

Eilen oli raju paluu arkeen, kun heti joutui töihin. Kohta pitää lähteä taas polkemaan Äijälänrantaan. Mutta ei se mitään, nyt enää neljä työpäivää, sitten on messut ohi, ja minä otan suunnan kohti Lontoota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.