19. elokuuta 2014

Lontoo 3/4

Keskiviikko oli meidän virallinen shoppailupäivä! Käytiin aamiaisella, mutta sen jälkeen Lauraa väsytti niin paljon, että se jatko uniaan. Kävelin sitten yksin hotelliltamme asemalle, jossa tapasin Katrin ja Joonaksen. Joitakin satoja askelia sain fiilistellä sitä, että mitä jos ois yksin vieraassa kaupungissa.
Selfie ku istun kadulla oottamassa, että Katri ja Joonas ostaa kahvia ja aamupalaa (niitten hienompaan hotelliin ei kuulunu aamiainen, muahaha!).

Shoppailtiin tosiaan Oxford Streetillä. Jaan kuvat ostoksista myöhemmin. Mut siis Primark oli iha paras. Oltiin pyöritty jossai semikalliissa kaupoissa sit mentiin sinne, ja menin iha hulluks! Kävin yhteensä kolmessa eri Primarkissa Lontoossa ja jokasesta ostin jotai, hohoo.
.
Fish & Chipsit piti tietenkin testata:
Joonaksen jälkkäri:
Sit käytiin hotelleilla heittämässä ostokset sinne ja muutenkin lepäämässä hetki. Sitten mentin käymään Wembleyn stadionilla. Sinne oli pitkä matka, mut oli oikeestaan kiva vaan istua metrossa.
Sitten mentiin King's Crossin rautatieasemalle. Se oli kyl vähä erilainen ku Harry Potterissa. Piti kans mennä kuvaa ittensä siellä Potter-laiturilla, vaikka siellä olikin aika jäätävä jono (vaikka kello oli jotain puol kymmenen illalla!). 
Yks mun harvoista tavoitteista tälle reissulle oli syödä sushia, ku aattelin, et jos se ois halvempaa Lontoossa. Kyl se kai olikin. Ja hyvääääää!
Keskiviikko oli meidän toinen ja viimeinen kokonainen päivä Lontoossa. Viimeinen ilta Lontoossa! Oli kyllä haikeaa. Koska vihdoin oli päässyt vähän irti siitä työnjälkeisestä fiiliksestä ja alko tykätä siitä, että on Lontoossa, niin pitikin lähteä. Olis ollut kivempi olla vähän pitempäänkin. No, onneksi tänne pääsee takas. Sillon en käy yhdelläkään nähtävyydellä ja aion käydä katsomassa musikaalin ja konsertin ja syödä karhunvatukoita. Ja onneksi Laura tulee 22. joulukuuta Suomeen.

Sit viel loppukevennyshuipennus:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.