19. elokuuta 2014

Lontoo 4/4

Kaduista mä tykkään eniten ottaa kuvia. Melkein joka maassa ja kaupungissa. 

Vikana päivänä ei enää voinut hirveästi liikuskella, ku piti matkalaukkuja kuitenki roudaa mukanaan. Vielä vähän shoppailtiin ja syötiin.
Mä söin taas sushia! Tiedän et tää on about just samanlaine kuva ku viime postauksen, mut eipäs oo! Ja haluun muistella näitä ihanii annoksia, jotka oli niin halpoja ja nopeita.
Haluun tän ketjun Suomeenkin. Hyllyssä vaan sushia, eri kokosia pakkauksia, myös yksittäisiä nigireitä ja makeja sai tosi halvalla.

Sit joskus kahelta kai mentiin lentokentälle. Laurakin päätti tulla meidän kanssa Heathrow'lle, ku se tykkää lentokentistä ja sen bussi kotiin lähti vasta iltakymmeneltä. Me istuttiin ja juteltii vielä viimisiä juttuja.

Sit mentiin turvatarkastuksesta läpi. Katri käytti viel viimiset puntansa Harrods-myymälässä.
Meidän lento oli myöhässä. Se lastaus alko jonku puol tuntii myöhässä. Sit ku istutaa koneessa, niin kapteeni ilmottaa, et joudutaan odottelemaan noin tunti, ennen kuin saadaan nousta. Oli vähän ärsyttävä istua vaa paikallaan olevassa koneessa, mieluummi ois sit siel kentällä hengannu. Mutta ei se mitään, kuuntelin musiikkia ja kirjotin päiväkirjaan.
Näkemiin Lontoo! Sää oli tosiaan koko matkan ajan aika sateinen. Tai semmone random, et tuli monta kertaa päivässä lyhyt sadekuuro. Tuuli paljon ja oli viileämpää, ku Suomessa viime viikkoina. Olin pakannu sortsit, sandaalit ja kaks mekkoo. Pitkähihasia mulla oli vaa yks! No, yhtenä päivänä uhmasin säätä ja laitoin mekon, ku tahdoin. Joo, helmat ja tuuli ei oo hyvä yhdistelmä.
Ehkä se oli hyvä et meidän lento lähti myöhässä. Sain ihastella auringonlaskua.

Siinä oli mun Lontoon matka. Vielä ostokset esittelen, kunhan ulkona paistaisi aurinko ja sisään tulvisi sen verran valoa, että saisin otettua valokuvia vaatteista sun muusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.