21. elokuuta 2014

Eri päivä

Olin pakannut repunkin valmiiksi, että pääsisin jouhevasti opiskelemaan yliopistolle aamupäivällä (ihan kuin se auttaisi päivää ennen tenttiä?). Pyörämatkalla alkoi sataa, mutta ei se haitannut liikaa. Istuin kirjastolla pöydän ääreen, otin kirjat esiin ja uudet tussit käyttöön. 

Ei se sujunut. Päivästä ei tullutkaan sitä mitä odotin, mutta ei se mitään, siitä tuli paljon huipumpi!

Hengailin Katrin ja Joonaksen kämpässä sillä aikaa, kun ne oli leffassa. Katsoin Netflixistä Skinsiä, sekin on yksi sarja, mikä on aina pitänyt tsekata. Kun nälkä yllätti, hain Hesestä ruokaa. Oli kivaa leikkiä hetki, että mä asuisin keskustassa, ja vain muutaman askeleen päässä kotiovelta odottaa Kauppakatu, ja sen lukemattomat lukuisat mahdollisuudet.
Kun Katri ja Joonas tuli leffasta, pelattiin Menolippua kaks kertaa ja sitten vielä Trivialia (sen mä voitin!). Sovittiin myös maanantaille Hana Yori Dango -maraton, ja kuulin, että syyskuun alussa Timessa on ysäribileet. Huomenna meen kattoo Sin City kakkosta ja illalla tanssimaan. Vois ajatella näitä asioita, eikä sitä, että huomenna reputan jo toisen tentin tänä kesänä, huone on sotkussa ja koko ens vuoden opinnot pelottaa vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.