17. elokuuta 2014

Disney-putki ja mustikoita

Moi maailma. Kylläpä kirjoitinkin angstin vallassa viime merkintäni. Mulla on nyt vähän kiire, kun perjantaina on tentti enkä ole valmis.

Mä kirjoitan Lontoosta sitten kun on aikaa (ensi viikonloppuna?). Tai ehkä en kirjoita, laitan lähinnä kuvia. Mutta siis Lontoossa oli kivaa. Käveltiin kyllä jalat kipeiksi joka päivä ja käytiin mun makuun liian monella nähtävyydellä (ei ne kiinnosta niin paljoa), mut oli silti kivaa. Oli kivaa olla matkalla. Ja oli kivaa shoppailla. Kaikista kivointa oli nähdä mun isosiskoa Lauraa, me asuttiin samassa hotellihuoneessa ja naurettiin loputtomasti.

Lontoon jälkeen olin Helsingissä päivän. Mun to do -listalla oli kävellä Helsingissä ja ottaa kuvia kivitaloista. Tein sen. Laitan nekin kuvat joskus. 

Eilen me vietettiin Disney-putkea. Se on semmoinen, mitä ollaan isosiskon johdolla yritetty järkkäillä joka kesä, mut nyt on jääny monta kertaa välistä.
Valkattiin 15 leffaa, joista jaksettiin kattoa putkeen lopulta vaan 12. En muistanu miten hyvii jotkut noista oli, pitää ostaa omaksi!

Tänään katsoin herättyäni vielä yhden eilen katsomatta jääneen piirretyn ja sit mä menin mustikkaan. Oli niitä, vaikka väittävät, ettei ole. Keräsin kaksi rasiaa. Kaksi rasiaa säästin vadelmille, mutta niitä ei tänä vuonna näkynyt. Metsä on kyllä mun lemppari. Ihan hauskaa, kun sama ihminen voi istua miljoonakaupungin täydessä metrossa ja sitten hetken kuluttua kyykkiä yksn metsässä ja poimia marjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.