9. elokuuta 2014

Asuntomessut 2014

Pienenä käytin viikkorahaa mun huoneen sisustamiseen ja lukiossa opiskelin pitkää matikkaa, kun halusin ryhtyä arkkitehdiksi. Siks oon tahtonut jo monta vuotta mennä asuntomessuille, mutta ikinä en ole saanut aikaiseksi. Nyt kun ne tuli Jyväskylään, päätin, että sinne mennään. No, päädyinkin messuille töihin. Työpäivän päätteeksi oli aina sen verran poikki, ettei jaksanut enää lähteä kiertämään taloja, ja Äijälänrantaan polkeminen (8 kilsaa suuntaansa) vapaapäivänä ei houkutellut. Eilen messujen yössä vihdoin kävin tsekkaamassa muutamia kohteita. 

Pakko sanoa, että hattua nostan niille, jotka jaksaa kiertää messuja koko päivän. Mä kävin ehkä kymmenessä kohteessa (ja niistäkin puolet samassa kerrostalossa olevia asuntoja), ja se riitti ihan hyvin. Hirveästi ihmisiä, asunnoissa kuuma ja ahdasta. Mutta tässä kuvasaldoa kohteista, jotka jaksoin kiertää. Tai ensin parit kuvat Maailmanpylvään rannasta.
Näkymää Maailmanpylvään kahdennestatoista kerroksesta.
Tää oli semmonen ylellinen tyttökämppä, tuon sängyn takana oli vaate- ja pukeutumistila.
Tuntui, että parvekkeet ja terassit oli tosi hulppean kokoisia, mutta sitten sisätilat oli hirveän pieniä. Etenkin makuuhuoneet oli pieniä koppeja, tuntu siltä, että ehkä kolmasosa mun omasta makkarista. Ihan söpö soppi pienelle lapselle, mutta entä kun se kasvaa...
Melkein täysi kuu teki illasta vieläkin kauniimman!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.