18. heinäkuuta 2014

Ysäri- ja milleniumserkkujen minimiitti

Mulla on maailman parhaat serkut. Eilen meillä oli eräänlainen serkkumiitti, mutta otsikosta löytyy muutama tarkenne siks, että ei suinkaan tavattu koko serkkuporukalla, ja hengailtiin vain yks ilta viikonlopun sijaan.

Eilen tavattiin ysärinä ja tällä vuosituhannella syntyneiden serkkujen voimin. Pitäis miitata useammin, me kaikki kun asutaan Keski-Suomessa, niin ei ees vaatis hirveitä sumplimisia. Ei tehty mitään erityistä, istuttiin vähän Lutakon puistossa ja mässättiin, sit mentiin Niinan kämpille katsomaan Madagascar kakkosta ja mässäämään lisää. Ai niin, katottiin myös Ankronikkaa! Haluun ostaa sitä omaks. Samoin Winxiä, Spies-tyttöjä ja Pokemonia, kiitos.

Sukulaiset on kyllä hyvä keksintö. Niitten kanssa voi olla miten tyhmä ja nolo ja ajattelematon kun huvittaa, ku ei ne mua voi mihinkään muuhunkaan vaihtaa. Mä oon meistä nuorista serkuista vanhin, mut silti noi nuoremmat vaan tuhahtelee mun jutuille ja luulee olevansa mua coolimpia. Vaikka sit niitä oikeesti kuitenkin naurattaa. Hahaa, ihan parasta, oon vieläkin ihan fiiliksissä ku mulla on niin huippuja serkkuja! 

Meitä oli siis kuusi kappaletta eli kaikki ei oo tos ekassa kuvassa. Otettiin me pari eeppistä yhteiskuvaakin mut en viiti julkasta niitä, kun ei noilla yksillä ole edes Facebookia, nii ei ne varmaan halua kuviaan nettiin (joka kerta ku nähään, mä kysyn miksei ne oo Facebookis). 
"Hei kato mikä raaka mansikka - mä otan tästä nyt semmosen taiteellisen erilaisuuskuvan!" Jounilla oli kyl kovimmat tuliaiset: 5 kiloa mansikoita - nice! Mutta niin me vaan tehtiin selvää boksista illan mittaan.

"Helka ei näistä saa hyviä kuvia, sä näytät iha tyhmältä siellä seinällä!" Aaa ok no ei sit, iha sama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.