14. heinäkuuta 2014

Yksin leffassa

Näin Tähtiin kirjoitettu virhe -leffan trailerin, ja tuli semmonen olo, että tahdon yksin leffaan. Että haluan yksin vaan rakastua johonkin hupsuun ja turhaan, vaikka leffahahmoon tai edes yhteen lauseeseen siitä.

Ei kyl ihan käynyt niin. Oli vähän vaivaannuttavaa istua leffassa, ku kaikki itki. Mä en itkenyt. Tai no melkein itkin onnesta, ku päähenkilöt oli niin söpö pari. Poistuin elokuvateatterista hymy korvissa, ja hymyilin koko loppuillan. Muut vaan pyyhki silmäkulmiaan ja niiskutti.

Leffaanmeno ei menny ihan putkeen. Alko hirvee rankkasade, joten pyörä vaihtui linkkiin. Sit linkki hajos heti alkumatkasta. Piti soittaa sisko ja sen poikaystävä heittämään mut keskustaan, ja jäi sitten leffaeväät ostamatta. Ostin ne jälkikäteen. Ostin kans uudet kengät ja sukat, kun entiset kastu litimäriks hyi yäk.

Mulla alko eilen viikonloppu, koska maanantai ja tiistai on vapaat. Tänään leffailin, huomenna nään opiskelijaystävää, josta tulee ensi syksynä helsinkiläinen.

2 kommenttia:

 1. Itsekin voisi joskus kokeilla yksin leffaan menemistä. : o

  Ps. Kiva blogi! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksin leffassa käyminen on jotenkin rentouttavaa. Saa vaan myötäelää täysillä sitä leffaa ja olla mitä mieltä tahtoo. XD Ja kiitoksia! :)

   Poista

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.