21. heinäkuuta 2014

Päähänpistoja

Viisi päivää töitä takana, huomenna vapaapäivä. Sen aion viettää Keuruulla Niinan kanssa! Saatiin mun muistaakseni yli vuosi sitten idea, että mennään joskus käymään junalla Keuruulla, koska en oo ikinä käynyt siellä ja why not. Ei ikinä sopinut aikataulut yksiin tai jotain, mutta nyt me vihdoin mennään! Ei siellä Keuruulla varmaan mitään kovin kummoista ole, mutta hyviä ilmoja ovat lupailleet, joten varmaan me maataan rannalla.

Tiskailin tossa iltayhdeksän jälkeen, ja päätin, että nythän olisi hyvä hetki mennä Filmtowniin vuokraamaan Sinkkuelämää. Siinä on semmoinen sarja, jota aina vaan katon satunnaisia jaksoja kun sattuu telkkarista tulemaan, mutten oo oikein päässyt siitä perille. Päätin sivistää itseäni ja katsoa järjestyksessä, alusta asti.

Jos ei väsyttäisi näin kovasti, menisin ehkä uimaan. Ihanaa, kun on ranta niin lähellä! Oon parina päivänä töiden jälkeen kotiin tultuani vaihtanut vaan äkkiä uikkarit päälle ja kipittänyt pyyhkeen (ja kotiavainten) kanssa tohon järveen pulikoimaan.

Hauskaa saada enemmän tai vähemmän hulluja ideoita, ja vielä pystyä toteuttamaan niitä. Vielä joskus kesän aikana mä meen sinne yöuinnillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.