13. heinäkuuta 2014

Helsinki Pop Show 2014

Kun kuulin, että Robin esiintyy kesällä Helsingin olympiastadionilla, niin pakkohan sitä oli päästä kattomaan! Sain houkuteltua myös opiskelukaverini keikalle (jonka oli määrä tulla keikkapäivänä Robinin fanitus -kaapista), mutta viime viikonloppuna valkeni, että hänellä onkin töitä keikkapäivänä. Konserttiseurueeni muuttui siis hieman, mutta ei se mitään, pääasia, että päästiin paikalle!

Tapahtuma oli mukavan rento, koska se oli suunnattu koko perheelle. Niinpä kentällä pystyi istuman ja pitämään piknikkiä, alueelle sai tuoda oman juomapullon ja sitä sai vielä täyttää päivän mittaan ilmaiseksi.
Tultiin paikalle neljältä eli sillon kun portit aukes. Näky vaan silmänkantamattomiin jatkuva jono, ja mietittiin, että montako tuntia tässä pitää vielä jonottaa. Mutta tyypit jonottikin istumakatsomoon, kentälle pääsi, kun vaan käveli porteista.
Robinin lisäksi tapahtumassa esiintyi vaikka ja ketä. Ehkä parhaat oli Kim Herold, TCT, Justims ja Darude. Koska mitä ihmettä; Darude! Kaipailtiin sitä vähän viime viikonloppuna Jysärissä.
 Mikael Gabriel ja Uniikki saapuivat räppäämän Boom Kah -biisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.