16. kesäkuuta 2014

Päiväretki Lintsille!

Mulla on blogissa melkein kymmenen luonnosta. Jotain on tapahtunut, mutten jaksa tehdä merkintöjä. Nyt on aika hyvä hetki, oon tehnyt päivän velvollisuudet ja kellokin on "vasta" yksitoista! Satuillaan sit vähän viime keskiviikosta:

Opiskelukaverini Jutta on töissä Wasalandiassa, ja pääsee kaverin kanssa ilmaiseksi Suomen huvipuistoihin. No mä sit olin antanut ymmärtää, että mun kanssa saa kyllä lähteä Linnanmäelle, kun en ole taas vuoteen käynyt. Aikataulusyistä piti tehdä kuitenkin vain päiväretki Helsinkiin, minkä johdosta herätyskello soi kello 6:15. Hyi että. Taisin olla aika täpinöissä kun huomaan polkiessani asemalle, että jaa roskapussi oli vielä pyöränkorissa (piti viedä se ennen lähtöä). No, onneksi löysin jostain puistosta semmoisen avattavan roskiksen, mihin sain juuri ja juuri tuon pussin ängettyä.

Junailu Helsinkiin oli kivaa, sain luettua tenttiinkin! Sit Lintsillä tietenkin oli mitä mainiointa, oli mukavan lämmin, muttei läkähdyttävä, ja käytiin kaikissa kivoissa laitteissa - uskaltauduin jopa ekaa kertaa Kieputtimeen. Uutuslaite Kingi oli valitettavasti suljettu huoltotöiden takia, että se jäi nyt testaamatta. Kotimatkalle ostin jostain syystä ihan jäätävän saavin popkornia. Ajattelin, että pussi on boksia kätevämpi kuljetusmuoto, joten junassa sitten taiteilin popparit VR:n roskapussiin. Näytti joltain käytetyltä vaipalta!

Paluumatka ei sujunutkaan ihan mutkitta, matka tyssäsi Orivedelle ja Oriveden asemalla odoteltiin sitten bussia, joka kyyditsi meidät matkalaiset Jyväskylään. Musta on hauskaa, miten suomalaiset alkaa näemmä avautuu vasta kun jokin menee pieleen ja saadaan jokin yhteinen vihollinen. Mut oli ihan hauskaa puhella tuntemattomille. Vaikka sanoikin vaan, että joo en okaan Oriveden asemalla käynyt tai kysyi, että niin milloin ne jalkapallon MM-kisat alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.