25. kesäkuuta 2014

Opiskelumotivaatio

Oon tässä lukenut yhen kurssin tenttin (kurssi on luovasti nimetty Boktentameniksi). Luin ekan kirjan sillei äää, onneks tää loppuu kohta. Sit alotin toisen kirjan (Språkdidaktik). Jo johdantoa lukiessani koin oivalluksen: hei eihän tää oo pelkkää shaibaa! Ei me lueta näitä kirjoja, et päästään tentti läpi ja saadaan pisteitä rekisteriin. Me luetaan näitä, et meistä tulee hyvii ja pätevii opettajii. Tää tietohan on kauhean hyödyllistä ja arvokasta. Meidän opet on tehny suuren työn et ne on seulonu esiin ne kirjat, jotka just meitä sivistää. Mielenkiintoista! Nää kirjat on just mulle. 

Muutenkin löysin tän vuoden aikana sisäisen motivaation, ja tämänkin kurssin teen nyt sisäisen motivaation ajamana, opiskelen ja kirjaan ylös etenkin ne asiat, jotka just mua kiinnostaa ja joita mä pidän arvosta. Arvosana on sit toissijainen asia.

Ja hei, oon päässyt vihdoin jalkapallon MM-kisoihin kiinni! Olin merkannut kalenteriin kaikki lempijoukkueiden pelit, mut sit aina otteluiden aikana oli jotain muuta, ja vasta tällä viikolla oon kattonut otteluita kunnolla. Harmi vaan, että näköjään kaikki mun kannustamat joukkueet on putoomassa pois... No, tähään kannustetaan Ranskaa ja huomenna Portugalia ja Saksaa. Espanja ja Italia on jo pudonnu, möyh mauh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.