4. kesäkuuta 2014

Mulla on oikeesti kaikki hyvin

Yks lause, jota oon tässä viime päivinä toistellut päässäni on, että mulla on oikeesti kaikki hyvin eikä mulla ole mitään hätää. Koska just nyt tuntu vaan siltä, että kolme ruotsin kurssia kaatuu niskaan ja kusen ne kohta isosti. Vaikka mitään ei oo vielä kustu. Murehditaan jos ja kun on sen aika. Sen sijaan päätin muistuttaa itselleni, mitä kaikkea kivaa mulla on tulossa. Pitänee palata kaiken kiireen ja ahdistuksen keskellä lueskelemaan tätä listaa, koska näitä juttuja kukaan ei multa ota pois:


Sataman yö: ihana jyväskyläläinen kesätapahtuma ja no ihana artisti eli Robin!

Jysäri: 90-luvun musiikkifestarit on musaltaan, ihmisiltään ja fiilikseltään ehkä maailman eeppisintä. Viime vuonna ainakin oli aika huippua, ehkä tänä vuonna vielä huipumpaa.

Helsinki Pop Show: eipä ole Helsingin olympiastadionillakaan tullut ikinä käytyä. Ja ihana Robin taas jee jee.

Kesätyöt: En oo varsinaisesti koskaan ollut kesätöissä eli uusi kokemus ja toivottavasti myös uusia kivoja ihmisiä. 

180-vuotissynttärit: Neljän perheenjäsenen yhteenlasketut 180-vuotissuynttärit, joiden ajankohdasta, paikasta tai ohjelmasta ei vielä ole tietoa, mutta jotain ainutlaatuista tästäkin vissiin on tulossa.

Lontoo: Mahtavaa päästä loppukesästä nauttimaan britkulttuurista ja näkemään rakasta isosiskoa!

Tutorointi: Musta tulee ihana tutor ja tapaan meidän hauskanhassut possunassut eli uudet fuksit. Ja pidän niistä sit hyvää huolta, jee jee.

Lisäks pääsen kai ilmaseks Lintsille Jutan kaa (uu jea), teen junaretken Keuruulle ja syksyllä osallistun ehkä toisilleki ysärimusafestareille.

Hullua, kun on kesä, mutta ei kesälomaa. Pitää varmaan yrittää tehä kesäjuttuja tässä samalla: lukea tenttiin rannalla ruskettuen ja popsia mansikoita esseitä kirjoitellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.