20. kesäkuuta 2014

Cody Simpson @ Nosturi - Helsinki, Finland

Mitenhän tää nyt meni. Viime sunnuntaina seikkailin Facebookissa, ja halusin huvikseni katsoa, että onko semmoista sivua kuin Cody Simpson Finland (halusin tietää, että onko se kovinkin suosittu Suomessa). Sit eteeni lävähtää tapahtuma: Cody Simpson @ Nosturi - Helsinki, Finland. Olin ihan ihmeissäni: siis mitä?!! Tuleeko Cody Simpson Suomeen? Ja vieläpä ensi viikolla! Nyt tarvittiin nopeita päätöksiä. Toisaalta päivä Helsingissä yksin ja rahanmenoa... Mutta toisaalta Cody Simpsonin eka Suomen keikka. Niinpä mä seuraavana päivänä ostin netistä yheltä tytöltä lipun, ja eilen sitten tein pienen oman seikkailun Helsinkiin
Tästä se lähtee. Odotan junaa Jyväskylän matkakeskuksessa. Musta on aika siistiä olla aikuinen. Että voi ja saa vain lähteä päiväksi Helsinkiin, jos huvittaa. 
Helsingin rautatieasemalta kävelin Nosturille. Koska en omista älypuhelinta, mulla oli vain itse piirretty kartta, jonka mittasuhteet oli pielessä (saattoi vaan lukea jossain että tämä on oikeasti tosi pitkä pätkä!), vaikka on lukiossa käyty kurssikin kartografiaa. Lisäksi soitin sekä isoveljelle että isälle tiedustellakseni Mannerheimintien sijaintia (eihän se olekaan kun varmaan Helsingin keskeisin katu). - Puolustuksekseni voin sanoa, että olin mä oikeasti aika varma sen sijainnista, mutta kun ei näkynyt katukylttejä, niin varmistin. Ja veli ymmärsi mun sijaintini väärin ja neuvoi väärälle kadulle, joten siks piti soittaa vielä isälle...

Lopulta pääsin kuin pääsinkin paikalle. Tulin reilua tuntia ennen ovien avaamista ja porukkaa oli aika paljon. Jotkut olivat ainakin Facebookin mukaan olleet paikalla yötä tai tulleet aamuvarhain. Siinä sitten vain istuskelin musiikkia sekä lokkien ja tyttöjen kirkunaa kuunnellen.
Keikka oli ihan hyvä! En tiennyt edes etukäteen, että tää on akustinen kiertue, mutta mikäs siinä. Tulipahan todistettua Codyn olevan erittäinkin laulu- ja soittotaitoinen. Paikalla oli tosi paljon ihmisiä, ja olin melko takana, mutta näin kuitenkin lavalle. Korvat meinas hajota siihen kirkumiseen, en oo missään keikalla kuullut niin kovaa mekkalaa! Oli muuten jotenkin random, kun en mä tiennyt yhtään, että ihmiset kuuntelee Cody Simpsonia Suomessa, mutta se on näköjään ihan Justin Bieberin veroinen idoli täällä.
Kuten arvelinkin, keikka loppui sen verran myöhään, etten ehtinyt 22:30 lähtevään bussiin. Piti sitten odotella  reippaat kaksi tuntia. Mutta aika meni rattoisasti, ensin lampsin rautatieasemalle syömään ja sitten kuuntelin jonkun miehen juttuja siitä, miten mun pitäisi lähteä Jyväskylän sijaan hänen luokseen nukkumaan, koska "ilman miestä mulla ei ole elämää". Ennen bussiin astumista ostin vielä tylsyyksissäni Demi-lehden! Eipä ole sitä tullut muutaman vuoteen luettua... Tässä jotain kuvia joita otin Helsingin yöstä:
Sitten vain bussiin 1:30 ja perillä Jyväskylässä neljä tuntia myöhemmin. Bussimatkan ekan tunnin olin kuolemanväsynyt, mutta sitten aurinko alkoi nousta, ja mä kattelin maisemia ja kuuntelin Codya.
Home sweet home! Asemalta poljin kotiin ja nukkumaan joskus aamuseitsemän aikoihin. Heräilin sitten tähän juhannusaattoon kello 16:00. Enpä oo aikoihin ollut näin rappiolla unirytmillisesti, hahaa! Tänä juhannuksena ei ole mitään erikoisempia suunnitelmia, olisin onnellinen, jos saisin siivottua ja luettua tenttiin. Muutenkin levollinen olo opintojen suhteen, palautin eilen ennen Helsinkiin lähtöä toiseksi viimeisen kirjallisuuskurssin esseeni ja sain hyvän arvosanan kesäkurssista.

Hyvää juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.