28. kesäkuuta 2014

2014-2015

Huomiseen päättyy mun tänhetkinen kalenteri. En mä mitään muutakaan osannut, kun hankkia jälleen Demi-kalenterin (siinä on parhaat sivut; voi kirjottaa tussilla)! Mutta kyllä se pitää aina päällystää, ettei ihan täysin nolo oo... Tällä kertaa en jaksanut räpeltää hirveästi kuvakollaasien kanssa, joten tässä tulos:
Etukansi.
Takakansi.

Siis 2014-2015. Niin siistiä, kun ei vielä yhtään tiedä, mitä tonne kalenterihin tallentuu. Oon aikasemminkin kertonut, miten kalenterit toimii mulle kans yhdenlaisena päiväkirjana, musta on ihan hirmu kiva selata niitä. Usein menojen lisäksi saatan kirjoitella muistiin hauskoja juttuja, tai sit jotain oivalluksia tai yleisiä fiiliksiä (jos on vaikka kiire, suututtaa tai on ihanaa tai oon tavannu uusia kivoja tyyppejä tai jotai). Eli uutta (luku)vuotta odotellessa!

Ja btw, tässä mun vanhat kalenterit:

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana ja persoonallinen kalenteri ! :') ♥

  http://neeeaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mä olen niin kateellinen ihmisille, jotka pitää kalenteria aktiivisesti ajantasalla. Mä ostan joka vuosi innoissani uuden, mutta kyllästyn hetkessä. En vain jaksa kaivaa sitä esille aina ja koskaan se ei ole saatavilla, vaan jossain sivussa. Olen yrittänyt myös personoida niitä parhaani mukaan, mutta sekään ei auta. Vinkkejä aktiiviseen kalenterointiin? :D Päiväkirjamaisesti en viitsi käyttää, koska en halua sitten taas, että esim. koulussa vierustoverit lukee kaikki maailman menot ja muut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, no mä oon oppinut aktiivisen kalenterin salat vasta hmm... lukiossa? Sitä ennen mulle kävi just noin, että ostin innoissani kalenterin ja viimeistään joulun jälkeen se jäi vain nurkkaan pölyttymään.

   Mun motivaatio käyttää kalenteria taitaa tulla siitä, että se on ainut keino, millä mä pärjään. :D Millä mä muistan menot ja asiat. Koska mulla ei ole esim. puhelimessa mitään kovin hyvää kalenteritoimintoa. Eli ilman kalenteria multa jäis kaikki tehtävt tekemättä, unohtaisin mennä tapaamisiin ja tentteihin ja niin edelleen. Kalenteri on mun tärkein esine, ja se kulkee aina repussa mukana. :) Eli paras vinkkini aktiiviseen kalenteroitiin lienee huutava tarve. :D

   Poista
 3. Ihania kalentereita sulla! Mullakin on ollut yksi Demi-kalenteri, mutta viime vuonna satuin hankkimaan Moleskineltä pikkukalenterin ja rakastuin siihen täysin, ainoastaan vannoin, että seuraavalla kerralla hankin isomman. Itsekin kirjoittelen menojen lisäksi kaikkea muutakin ylös, kuten runonpätkiä, tai sitten piirtelen, joten tilaa olis hyvä olla. Kalenterointi taitaa olla opittava taito, koska opin arvostamaan kunnon kalenteria vasta silloin, kun puhelin hajosi ja menetin kaikki kalenterimerkinnät (aikana ennen pilvipalveluita -> mitään ei jäänyt talteen. ._.). Sitä paitsi yliopistossa kalenteriin saa kätevästi kirjoiteltua lukujärjestyksen, koska kokoontumispaikat tuppaavat vaihtumaan viikoittain ja yhtä yleispätevää lukujärjestystä ei pysty enää tekemään. Itsekin olen Jyväskylän yliopistossa, luen saksaa opettajalinjalla, nyt on eka vuos takana.

  Mut hei, jään tän sun blogin lukijaks, koska tää on ihanan hyväntuulinen blogi ja sun kirjoitustyyli on tosi kiva! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, mulla on itelläni semmonen antiikkinen puhelin, et en jaksa siihen kyllä mitään merkintöjä tehdä. :D Ja tosiaan kalenteriin on kiva kirjoitella kaikkea muuta ja piirrellä, kuten sanoit. :)

   Aijaa, vähänkö hauska et säkin oot kielten(ope)opiskelija! :D Ja tosi kiva kuulla, jos tykkäät blogista. n__n

   Poista

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.