19. toukokuuta 2014

Huomenta Jyväskylä!

Viime keskiviikkona raapusteltiin kevään viimeinen tentti, ja iski kyllä jotenkin haikea olo: mä en nää näitä ihmisiä koko kesänä, joitain en enää sen jälkeenkään. Onneksi jamottarien kanssa oli vielä muutamia yhteisiä hetkiä sovittu ennen kun kaikki karkaa kesätöihin pitkin Suomea. 

Eilen kävin aamupäivästä katsomassa Shrek-musikaalin viimetippalipulla. Tykkään niin paljon käydä teatterissa, mukavaa kun sitä voi opiskelijana harrastaa niin halvalla. Päivä oli muutenkin mitä mainioin, aurinko paistoi, ja olisi tehnyt mieli mennä rannalle pötköttelemään tai edes jonnekin piknikille hengaamaan. Kaiken kukkuraksi eilen oli vielä ravintolapäivä ja yläkaupungin yö. Kuitenkin velvollisuudet kutsuivat, ja piti mennä äkkiä kirjoittamaan Svensk litteraturhistoriaan kuuluvaa esseetä, ennen kuin illalla lähdin kympin aikaan takaisin keskustaan. 

Mentiin Jutan ja Petran kaa Giggliniin tanssimaan, kun ei oltu taas pitkään aikaan käyty. Kun pikkusiskolle selitin, että ollaan menossa eikä kukaan meistä aio juoda mitään, niin sisko vaan ihmetteli, että miten mä oon löytänyt niin outoja kavereita. Just parhautta! Oon myös ylpee, kun oon saanut lanseerattua "välipalan" ihan normaaliksi käytännöksi baari-iltoihin, eli mennään kesken kaiken (meidän tapauksessa Heseen) syömään ja sit takas baariin. Se on toimiva juttu, kun mulla ainakin tulee hirvee nälkä aina kesken kaiken. Nyt jaksettiin sitten hyvin pilkkuun asti, itse asiassa niin hyvin, että kun puoli neljän aikana harhailtiin Kävelykadulla, ketään ei huvittanut lähteä vielä kotiin ja nukkumaan. 

Jutta sanoi: "Mua huvittais jotenkin kiivetä Harjulle." Ja mä vastasin, että no kiivetään, ja lähdin kävelemään Harjun suuntaan. Samalla sanoin, että ois kiva mennä joskus Jyväskylän satamaan kattelemaan aamuyöstä, ja sit tytöt sano, et no mennään sinnekin. Sitten kun oli satamaan saakka päästy, niin päätin vielä näyttää Lutakkoakin. Viiden aikaan lopetettiin seikkailut ja lähdettiin koteihin nukkumaan auringon noustessa.
 Näkymää Harjulta.
 Harjun tornin kello näyttää neljä.
Hiljaista on...
 Kävelykatu oli ihan roskassa! Kello oli viisi, kun lähdin talsimaan kotiin.
Kirkkopuisto.
Mun rakkaus tätä kaupunkia kohtaan ei ole näköjään vähentyny vuodessa, kunnon turistina vaan räpsin kuvia kaikkialta kuten viime keväänä tänne takas muutettuani.

2 kommenttia:

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.