31. tammikuuta 2014

Ma-ti-ke-to-pe-la-su

Tällä viikolla on taas tapahtunut kaikkea kovin jännää, joten jaetaanpa siitä jotain tännekin. Maanantaina menin tosiaan hengaamaan opiskelukamujen kanssa kampukselle etuajassa, ja hyvinhän me saatiin aika kulumaan. Viimeisellä luennolla alkoi kyllä olla jo aika levotonta, ja meidän porukka sitten päätyi piirtelemään näitä mitä nää nyt on:
Tehtailtiin näitä vissiin joku kuusi kappaletta, mutta laitan nyt tän hehkeimmän tänne! Tää tais olla loppuhuipennus, ja musta tän kruunaa se, että tyyppi hymyilee ja näyttää peukkua ylös, sillei hyvin menee (vaikka kattokaa sitä, ei todellakaan mene!). Ööö, jo loppuu tää analyysi, mitä kummaa nyt taas Helka.

Sitten oli vielä 18-19 Svenska Klubbenin hallituksen kokous, jossa juteltiin jänniä ja suunniteltiin kivoja juttuja keväälle. 

Tiistaina oli SOPO-valiokunnan kokous, jossa oli musta jopa kivaa! Tajusin mistä puhuttiin, ja mua jopa kiinnosti!

Keskiviikkona oli merkkimarkkinat, ja mä ostin 14 haalarimerkkiä, hohoo (oli sokka irti)! Niistä osa näkyykin tuolla alempana. Kahdeksan ehdin ommella haalariin ennen sitsejä, kuus jäi odottelemaan. Jospa sitä saisi viikonloppuna ne lahkeisiin läntättyä.

Sit mentiin siskon kanssa leffaan kattomaan The Wolf of Wall Street. Äh, se oli tylsä. Tai siis kyllä sen kattoi, mutta ei se juoni ollut musta mielenkiintonen. Ää, älkää antako Leolle sitä Oscaria noin tylsästä roolista, jooko! 

Torstaina oli kauan odotetut haalarinkorkkaussitsit YK:n (kielet), Linkin (tietotekniikka) ja Dumpin (tietojärjestelmätiede ja tietojenkäsittelytiede) voimin. Musta oli kyllä aika huimaa sitsata yli 90 hengen voimalla ja vielä tällein poikkitieteellisesti. Loppumetreillä ei homma kyllä pysynyt ihan kasassa, mutta kyllä siitä selvittiin. Ehdottomasti yritän änkeä jatkossakin mukaan kaikille YK + joku muu ainejärjestö -sitseille.
Perjantaina eli tänään oli hirvitystä herätä. Mutta elossa olen, jihuu. Tänään olen aikeissa ahkeroida koulutehtävien parissa, mutta veikkaan, ettei siitä mitään tule. Ainakin katon eilen missatun Maajussille morsiamen ja meen aikasin nukkumaan.

Lauantaina on iltapäivällä JYYn järjestöseminaari, johon hallituslaisena olen osallistumassa. Sitten illalla tarkoituksena pitää Putous-katsomo opiskelukaverin luona. 

Sunnuntai on vielä täysi mysteri. Mahdollisesti menen pyörähtämään ihan kotona kotona, tai sit vaan laiskottelen ja lagaan, ja illalla teen paniikissa jotain hommia, jotka on tehtävä maanantaiksi. Joo, tää on hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.