25. joulukuuta 2013

Joulu 2013

Hyvää joulua kaikille! Tosi kummallista, nyt on joulupäivä, ja pitäisi olla niin rento fiilis, ettei mitään rajaa. Mua kuitenkin stressaa! Stressaa vähän se ylihuomenna starttaava leiri ja sit lisäksi ensi kesän Jysäri-järjestelyt, kun ei ole vielä varattu mökkiä ja lippuja, ja yhä vain vähän epäselvää, että ketä sinne on tulossa. 

About 10 päivän päästä tapahtuva muutto ei kyllä stressaa yhtään, sitä mä vaan odotan ihan innolla! Voiko olla konkreettisempaa tapaa aloittaa uusi vuosi oikeasti puhtaalta pöydältä, kun muuttamalla uuteen kotiin! Sain enolta muuttolaatikoita tänään, voisi periaatteessa jo pakata jotain, vaikka rakas DVD-kokoelma tai lautapelejä tai kirjoja tai vaatteita tai jotain.

Mutta nyt jouluun! Eipä tässä ihmeitä, meitä oli taas ihan kiitettävän kokoinen sakki paikalla, ja siskollekin saatiin skypetettyä Australiaan asti. Sain myös kivoja lahjoja; Mirja, toivottavasti olet innoisani, että meidän kämpän seinälle päätyy sitten liikunnan poikakalenteri!
Viime vuodesta on täsmälleen samanlainen kuva, mutta hautakynttilät ovat vaan niin kauniita etenkin nyt tuolla melkein lumettomassa pimeydessä.
 Jouluruokaa miinus laatikot ja karjalanpaisti.
 Ööö kuka ottaa annoskuvia joulupöydässä? No minä.
 Matkalla sukuloimaan tänään. Ja tää ei ole mustavalokokuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.