22. marraskuuta 2013

Joulukatu

Viime sunnuntaina oli joulukadun avajaiset, jossa Jyväskylän tanssiopistolla oli esitys ja flashmob, joka kuitenkin ehkä vähän epäonnistui valtavan ihmismäärän vuoksi... Anyways, kuvat Sokoksen jouluikkunasta:
Perinteiset S-ryhmän tontut taas töissä.
Vieressä valtava Lego-rakennelma, josta mä kyllä tykkäsin paljon! :D Jonain vuonna oli joku järkyttävä Barbie-setti, ja se oli musta vaan mauton. Tää on mukavan jouluisa, ja hirveesti kaikkia yksityiskohtia.
Eilen saatiin taas lunta. Vähän onnettomalta tuolla ulkona onkin näyttänyt, ruoho on vihreää ja puut kaljuja, hämmentävä huhtikuun keli.
En ole muuten päivitellyt mitään mun asumukseen liittyen. Tosiaan Turusta muuttaessani muutin takaisin vanhempien luokse. Täällä oli tarkoitus majailla kesä, ja muuttaa sitten pikkusiskon kanssa yhdessä pois syksyllä. Suunnitelmaan tuli kuitenkin muutos eli siskon poikaystävä, ja mä jäin vaille kämppistä. 

Samaan aikaan mun vanhin (=pitkäaikaisin eikä iäkkäin!) ystävä pohti omaan kämppään muuttamista, ja niinpä me päästiin yhdistämään voimamme, ja muutetaan nyt vuoden alussa kimppakämppään. Ei sinänsä ole ollut mitään vikaa asua kotona, mutta kyllä sitä jo odottaa taas omaan asuntoon muuttamista. 

Eilen käytiin allekirjoittamassa vuokrasopimukset, kohta toimitan ne tonne opintoasiatoimistolle tai mikähän ihme. Tänään vielä yksi luento, huomenna aikaisin aamulla Turkuun suunnittelemaan talvileiriä tiimin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.