23. kesäkuuta 2013

Mustavalkoinen leffa + värikästä syötävää

Juhannuspäivä on siis mennyt seuraavasti: heräsin myöhään, menin heittelemään koripalloa läheiseen liikuntapuistoon, jonne kaveri ja tämän kaveri tulivat mua moikkaamaan. Pelailtiin ja höpöteltiin pari tuntia, sitten pyöräilin kotiin ja kävin perinteiset juhannuksen jälkipuinnit isosiskon kanssa puhelimessa. Kotona datailin vähän ja sit katsottiin vanhempien kanssa leffaa. Sain valita Sound of Musicin ja Piukkojen paikkojen välillä, otin jälkimmäisen, koska sen olen nähnyt vain kerran ja siitäkin taiaa olla aikaa kokonaista kahdeksan vuotta. Kaapista löytyi vielä tarvikkeita dippivihanneksiin (toimii aina!) sekä astetta terveellisempiä sipsejä eli ruisnachoja. Suhtaudin noihin ruis-tsydeemeihin erittäin skeptisesti, eihä tommoset nyt voi koskaan olla hyviä. Mutta kyllä noi itse asiassa on aika makoisia, niihin jää helposti koukkuun... Myös se toinen maku (ööm seesaminsiemen + merisuola..?) on hyvä, en osaa itse asiassa valita kumpi olis herkullisempi.

Mut Piukat paikat. Kyllähän sitä hämmentyi, että miten yli 50 vuotta vanha elokuva voi vieläkin vain naurattaa. Voin suositella lämpimästi, toi on melkoinen aivot narikkaan -tekele, eipä siinä mitään erityistä järkeä tai sanomaa ole, mut hauskaa on. Katsottiin ton jälkeen myös joku muutama vuosi sitten Teemalta tullut dokkari tuosta elokuvasta. Pakko sanoa, että varsin paska dokumentti! Ihan älyttömästi jotain turhaa tietoa jostain maailman menosta yleensä, ja osa haastatelluista henkilöistä oli jotain nobodeja, jotka eivät liittyneet elokuvan tekoon kovin läheisesti. Selvästi oli vaan liian vähän materiaalia, josta rakentaa dokumentti, ei vaan toiminut. Sen sijaan pari viikkoa sitten katsottiin isän kanssa tää tuoreempi tekele eli My Week With Marilyn -elokuva, ja olihan se kiinnostavaa oppia vähän lisää Marilynista, vaikka en kyllä mikään fani ole koskaan ollut.

6 kommenttia:

 1. Kiva blogi & banneri, ja hieno ulkoasu :)

  VastaaPoista
 2. Hieno banneri! mite oot tehny? :-) muutenki kivan olonen blogi!

  jezzinkosmetiikkaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, oon ihan hämmentynyt kun monet kehuu sitä! :D Oon jostain sivuilta, mistä saa ilmaisia fontteja ladannu noi pari fonttia ja sit vaa tehny noi (fonteissa ei ollut kyllä ääkkösiä, et piti ite tehä noi pistet ä-kirjaimiin ^^). :)

   Poista
 3. Ihana blogi :) ja pakko mainita että aivan supersöpö ulkoasu!!

  VastaaPoista

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.