11. kesäkuuta 2013

Lätt som en plätt!

Selailin eilen Fit-lehteä (6/2013) ja bongasin älyttömän helpon lättyreseptin, jota hehkutettiin hulluna. Lettutaikina sisältää 2 banaania ja 4 kananmunaa. Sopii siis erinomaisesti keliaakikoille, karppaajille tai laiskoille taikinantekijöille (that's me). Taikinan ainesosat soseutetaan sauvasekoittimella, ja sitten vaan pannulle voihin paistumaan! Manasin muuten tänään tuon ruotsalaisen sanonnan 'lätt som en plätt' (= helppoa kuin lettu) maanrakoon, koska itse tuskailen aina lettujen paistamisen kanssa, ja touhu on kaukana helposta ja yksinkertaisesta!

Letut oli ihan hyviä, itse söin niitä pakastemansikoiden kanssa. - Ja noitahan voi vetää hyvällä omallatunnolla vaikka koko läjän, koska letut eivät sisällä sokeria tms.

Olen saanut yllättäen kesätöitä, kuten monena aikasempanakin kesänä, hoidan lapsia. Työpäivät itsessään ovat tietenkin jokseenkin kuluttavia, mutta lisäksi pyöräilen paikkaan päivittäin (10 kilometria suuntaansa), niin että kun saavun kotiin joskus viiden maissa, tekee vain mieli rojahtaa sohvalle katsomaan O.C.:tä ja syömään jotain herkkuja. Eli älkää ihmetelkö mahdollista hiljaiseloa nyt kesäkuussa. Tällä viikolla viimeinen työpäivä on huomenna, koska torstaina menen Sataman yöhön ja perjantai menee sitten tosta tapahtumasta palautuen ja kampaajalla. Aion siis pitäytyä lyhyissä hiuksissa, jee jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.