17. toukokuuta 2013

No niinku jääkiekkoo...

Nyt on varmaan pohjanoteeraus, kun tulee yli kuukauden vanhoja kuvia! Mut ei se mitään, koska merkinnän teema on jääkiekko, joka on kovinkin ajankohtaista. Tänään oli taas semmonen jännitysnäytelmä, että vatsahaavaa pukkasi, mutta tulihan se voitto viimein. Ja nyt rakasta naapurimaata Ruotsia vastaan mittelöimään, jes!

Mut siis kuusi viikkoa sitten olin elämäni ensimmäistä kertaa katsomassa jääkiekko-ottelua paikan päällä. Mua on kiinnostanut SM-liiga harvinaisen vähän, mutta koska tahdoin viedä Jyväskylä-pakkomielteeni vielä astetta pidemmälle, lähdin katsomaan pikkusiskon kanssa JYP - HPK -ottelua. Ja olihan se kivaa, etenkin kun päästiin sitten lähettämään hämeenlinnalaiset kesälomalle.
Tykkään kyllä kovasti katsoa jääkiekkoa ja jalkapalloa, mut sit kuitenkin mua alkaa aina hetkellisesti säälittää se hävinnyt joukkue, mikä vähän pilaa tunnelmaa... Mut joo, tämän jälkeen Ässät sitte pieksi JYPin, et se siitä. Onneksi nyt on aina yhtä odotetut MM-kisat, ja minä uskon kyllä vakaasti, että poika saunoo taas kesällä. Ah, joskus on vaan niin ihana tykätä jostain niin juntista kuin jääkiekko, joka tuo (melkein) koko Suomen kansan yhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.