4. maaliskuuta 2013

Sitä sun tätä

Yleensä olen yrittänyt mieluummin tehdä monta pikkumerkintää kunkin omasta aiheestaan, mutta nyt tulee sillisalaattia, sori. Eilen yöllä palasin Turkuun hiihtolomaltani Jyväskylästä, nyt enää kaksi kuukautta enkun opiskelua, jee jee!

Vanhoina hyvinä aikoina hiihtolomalla nimensä mukaan hiihdettiin, mutta tällä kertaa en hiihtänyt kertaakaan! Alkoi itse asiassa vähän harmittaa eilen, hiihtohan on ihan loistavaa liikuntaa. No, sentään kävin kerran luistelemassa isosiskon kanssa Jyväsjärven retkiluisteluradalla. 
Jää oli aika huonossa kunnossa, mutta kyllähän sen kerran kiersi - ja vielä kaatumatta!

Perjantaina käytiin vanhempien, pikkusiskon, isosiskon ja tämän poikaystävän kanssa syömässä isosiskon yliopistosta valmistumisen kunniaksi. Ovelasti tulin juuri Jyväskylään, niin pääsin mukaan mässäämään - olen tähän mennessä päässyt jokaisen isosiskon valmistujaissyöminkeihin. Onkohan seuraavaksi sitten minun vuoroni? Tai jos äiti vaikka saisi väitöskirjansa joskus lähivuosina valmiiksi.
Eilen saavuin siis Turkuun vähän ennen yhtätoista, ja tietekin roikuin koneella aamuyöhön asti. Vuorokauden vaihduttua piti mennä tarkistamaan, että hei joko saa hakea yliopistoon, kun se 4.3. alkaa. Ja joo kyllä sai! Ihan hullua oli taas hakea... Enkä olisi koskaan uskonut, että joskus valitsisin sieltä "Jyväskylän yliopisto", mutta niin vain kävi. Hain siis noihin kohteisiin, ainkin tällä hetkellä innostaa eniten tuo ruotsin opettajakoulutus, mutta hain sitten journalismiinkin siksi, että toimittaja on ollut yksi haaveammatini ja etnologiaan siksi, että sinne on kai suht' helppo päästä, niin jos ei mikään muu nappaa, niin ehkä se.
Tänään hain myös postipaketin, joka oli synttärilahjoja korealaiselta kirjekaveriltani!
 Mitäs sieltä löytyikään: purkkaa, herkkuja, kynä ja kaksi söpöä muistivihkoa sekä sukat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.