4. joulukuuta 2012

Tenttejä ja talvisäätä

No onko oikeasti näin, etten keksi nykyään muuta kirjoitettavaa kuin nykyinen säätila? No, yritetäänpäs taikoa nyt jotain muutakin juttua... Kuva on eilen junan ikkunasta otettu, olin jotenkin vaikuttunut aurinkoisesta talvimaisemasta. Muistaakseni en ole myöskään koskaan matkustanut junassa talvella eli elämys tämäkin. Marraskuun alussa vaivasi kamala koti-ikävä, mutta eilen Jyväskylästä lähtiessä ei ollut kovinkaan haikea fiilis, sillä kohta taas takaisin. Täällä Turussa vietän enää kymmenen päivää, minkä jälkeen lähden Keski-Suomeen reilun kolme viikkoa pitkän joululoman viettoon. Sitä ennen pitäisi vain ahkeroida kaikki päivät, jotta saisi kaikki tentit läpi (huomennakin kaksi tenttiä, ja tässä minä vaan tarinoin turhuuksia). Motivaatiota kyllä piisaa, sillä jos nyt pääsen tentit kunnialla läpi, niin joululomalla saa tosiaan vain löhötä sohvalla ja ahtaa suklaata naamariin. 

Pakko hehkuttaa, vaikka ketään muuta kuin itseäni ei kiinnosta: Eilen oli viime torstaisen tentin tulokset julkistettu käytävällä. Aiheena oli English Phonetics, ja tämä oli ikään kuin ensimmäinen "oikea" tentti, koska se oli englanninkielinen ja kaikkee. Toivon vain kovasti, että saisin sen kolmosen, jotta voisi sitten sanoa hallitsevansa tuon englannin äännejärjestelmän. Mutta sen sijaan opiskelijanumeroni kohdalla olikin numero 5! Olin ihan haltioissani, enkä todellakaan tentin jälkeen tuollaista arvosanaa osannut toivoa. No, nyt on ainakin se vitonen saanut, kun syksyn alussa mietin, että mahdanko missään vaiheessa opintojani saada yhtäkään vitosta.

Olen aina hehkuttanut talvea, rakastanut lunta ja pakkasta. Eilen kuitenkin pyöräilin asemalta 15 asteen pakkasessa, vain ohuet sormikkaan kädessä, ja silloin meni vähän maku talvesta. Ei ole kädet koskaan olleet niin jäässä! Vaikeroin vaan, enkä tiennyt miten päin olisin. No, tänään tuolla lumessa tarpoessa oli taas vähän parempi fiilis ja pakkasen pureva kylmyys poskissa oli jotenkin kotoisan tuntuista.

Kotoa löytyi tuommoinen ikivanha huppu, ja otin mukaani kun se oli jotenkin niin soma. Nauttikaa talvesta ja odottakaa joulua ja ennen kaikkea toivottakaa mulle tenttionnea, koska sitä todella tarvitaan huomenna.

2 kommenttia:

 1. Lycka till på tentan!

  Längesen vi mejlade nu, hoppas du har det bra! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! :)

   Förlåt! :O Kan du mejla mig (heklama@hotmail.com), jag har förlorat din adress... -___-'

   Poista

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.