2. elokuuta 2012

Viime viikon ostokset

Äää, musta tuntuu, että olen jonkin asteen himoshoppaaja. Koska mulla ei oikeasti ole varaa pistää rahaa mihinkään turhaan, mutta tässä vaan viikon saalis jälleen kerran:

Jedwardin uusin levy, jota hehkutin jo aikaisemmin! Aaaa, poikabändit on vaan yksi maailman parhaista jutuista! Tykkään etenkin biiseistä Young Love, A Girl Like You ja Can't Forget You.
Halusin ostaa jonkin Sophie Kinselan englanninkielisen pokkarin, mutta mistään (kävin kolmessa Suomalaisessa) kirjakaupasta ei löytynyt. Tyydyin sitten The Helpiin, koska sitä on ainakin kehuttu. Enkä ole vielä leffaakaan nähnyt, eli juonta ei ole pilattu tai mitään.
Heräteostoksia pahimmillaan! Katsoin YouTubesta yli 40 minuutiin koosteen Ensisilmäyksellä-sarjan pilalle menneitä otoksia, ja oli vain pakko ostaa sarjaa omaksi.
Ja vielä eilen kaupungista napatut napapaidat. En olisi muuten vuosi sitten uskonut, että omistaisin nyt kolme napapaitaa, hahaa. Mutta nuo oli vaan niin upeita, etten voinut vastustaa!

Olen aina dissannut olympialaisia, mutta nyt paremman puutteessa olen ryhtynyt seuraaman joitain lajeja, ja uinnista on tullut jo ihan tuttu juttu. Tänään aion katsoa 18:55 alkaen ensin naisten telinevoimisteula ja sitten uinnin finaaleja. - Saa ihan vapaasti arvata, miksi katson juuri uintia (3 pisten vihje: en katso naisten uintia yhtä tarkkaan).

Masentavaa olympialaisissa on muuten se, että monet kisaajat ovat minun ikäisiä! Taas tulee semmoinen "en ole mitään saavuttanut" -olotila, voi voi voi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.