8. elokuuta 2012

Paketti Koreasta

No tämäpä päivä alkoi mahtavasti (eikä edes ole sarkasmia)! Ulkona satoi, ja kävelin postilaatikolle. Kansi ei edes mahtunut kunnolla kiinni, koska laatikossa oli valtava laatikko, jossa luki KOREA POST. Noh, tämä oli hieman hämmentävää, koska en tietääkseni odottanut pakettia Koreasta. Tarkistin vielä osoitetiedot, että onko tämä tosiaan minulle.
Kyseessä oli paketti vanhalta kirjekaveriltani. En tiedä, milloin olen viimeksi kirjoittanut hänelle, varmaan yli vuosi sitten. Kuitenkin tyttö oli Facebook-kaverini, ja onnittelin häntä tämän syntymäpäivänään (muistamatta kunnolla, mistä tunsin tämän). Nyt sitten sain paketin ja kirjeen hänellä, jossa hän kiittää onnitteluista ja pahoittelee myöhäistä vastaustaan.
 Korean matkaopas, Seoulin kartta ja kaksi vihkoa opiskelua varten.
Syötävää! Taidan skipata aampalan ja siirtyä suoraan näihin... Olen joskus pari vuotta sitten syönyt korealaisia makeisia (jotka sain toiselta kirjekaveriltani) ja tykkäsin! Paketin lähettäjä pahoitteli hirveästi myöhäistä vastaustaan ja sanoi moneen kertaan, etten saa ottaa paketista mitään paineita, nämä ovat vain hänen anteeksipyyntönsä. No, enköhän minäkin lähetä hänelle vastalahjaksi jotain, kunhan saan muuton ym. pois alta.

Opiskeluasiat etenee hitaasti ja varmasti. Olisikohan tasan viikko sitten, kun sain tietää saavani asunnon! Ei ollut ihan se kämppä, mitä olisin toivonut, mutta mistä tahansa asunnosta sietää olla ikionnellinen, sillä Turussa asuntotilanne on aika huono.

2 kommenttia:

 1. Oho, olipas yllätys:,D! Nuo karkit näyttää hyviltä:>.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä. Tarkistin mun kirjearkistoista, että viimeksi kolme vuotta sitten olen kirjeitä vaihtanut hänen kanssaan... :D Mutta eipä mitään.

   Joo, ehdinkin jo melkein kaikkia karkkeja testata, hyviltä myös maistuvat! :)

   Poista

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.