30. elokuuta 2012

Opiskelijaelämää

En jaksais kirjottaa, ja luulen, ettei kukaan jaksa myöskään tätä lukea. Täydellisen turha merkintä siis tulossa. Mutta raapustellaan nyt muodon vuoksi ja todisteeksi siitä, että olen yhä elossa.

Viimeinen viikko on ollut yhtä säntäilyä sinne tänne. Olen ollut niin kiireinen, että vasta eilen sain siivottua huoneeni kunnolla. Aikaisempina päivinä olen vaan kahlannut lattian romuissa ja yrittänyt etsiä pyörän valoa ynnä muuta hyödyllistä hirveässä kiireessä. Nyt on päivä- ja iltamenot vähän väljentynyt, ja ehdin tehdä tässä asunnolla muutakin kuin syödä ja nukkua. 

Tuon valokuvan pointti on se, että vaihdoin ylioppilaslakkiini Turun yliopiston oman kokardin (kyllä, osaan käyttää noin hienoja sanoja kiitos Wikipedian), siipisoihdun. Ihan oikea opiskelu alkaa ensi maanantaina, nyt tässä ollaan lähinnä tutustuttu paikkoihin, ihmisiin ja opintoihin. Vaikka olen Turussa asunut vasta viikon (ja viikonlopun vietin itse asiassa Jyväskylässä, jossa pidimme läksiäiseni), niin yllättävän hyvin alkaa jo hahmottaa joitain seutuja. Se on ihan kivaa ja kotoisaa se.

Kirjoitan ehkä taas joskus, kun alkaa arki jotenkin rullata tästä. Tällä hetkellä kaikki on vaan koko ajan uutta ja ihmeellistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.