21. elokuuta 2012

Muutto!

Hej! Nyt on taas tapahtunut paljon pienen ajan sisään: Turun yliopiston johdantoviikko alkaa huomenna, kun taas vuokrasopimukseni syyskuussa. Olen sitten stressannut yösijan saamisesta jo monta päivää, kunnes älysin kysyä, että voisikohan vuokrasopimusta aikaistaa. Ja kyllähän se sopi! Ärsyttävää, kun stressasin jostain, johon olikin noin yksinkertainen ratkaisu!

Sovin tämän asian siis eilen, ja tänään muutin. Tuli vähän kiire kaikessa pakkaamisessa, ja nyt huomasin esim. unohtaneeni peilin. Mutta eipä siinä mitään... Tänään en ole kuin istunut autossa, ja kantanut tavaroita kämppään. Kello on vasta neljä, ja silti on ihan nuutunut olo. Pitäisi vielä jaksaa siivota, järjestellä tavarat järkevästi kaappeihin (ainut minkä jaksoin tehdä, oli aakkostaa leffat hyllyihin). Ruokaakin täytyy käydä ostamassa, kuolen nälkään. 

Illalla menen tapaamaan kaveriani Turun keskustaan. Saankin jo harjoitella keskustaan ja yliopistolle pyöräilyä vähän etukäteen...

Jyväskylään suuntaan jo perjantaina, koska mun läksiäiset on lauantaina. Ei siis ehdi koti-ikävä toivotavasti iskeä. Onneksi sain netinkin heti toimimaan, niin pystyn pälpättämään kaikille, jotka vain jaksaa kuunnella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.