17. heinäkuuta 2012

Uutissi Turust

Se, etten ole päivittänyt liki kahteen viikkoon ei tarkoita sitä, ettei mitään olisi tapahtunut. 6. päivä sain tiedon Tampereen ja Itä-Suomen yliopistojen yhteisestä opiskelijavalinnasta. Pääsin Itä-Suomen yliopistoon lukemaan englannin kieltä ja kääntämistä. Tampere oli ykkösvaihtoehto, mutten ollut pettynyt. Olin yllättynyt siitä, että olin päässyt mihinkään noista kolmesta samalla pääsykokeella hakemaani koulutusohjelmaan.

Hain kämppää, tutkin sivuainevaihtoehtoja ja kerroin uutista harvoille ja valituille. Olin tuossa vaiheessa aika innoissani Joensuusta, mutta vielä odottelin kuitekin Turun yliopiston tuloksia, jotka saapuivat vasta 17.7. Etenkin viimeinen viikko ennen tuloksia tuntui tuskallisen pikältä! Tuona aikana Joensuun uutuudenviehätys ehti jo karista, ja aloin toivoa oikein tosissani pääseväni Turkuun.

Eilen menin ovelana tyttönä nukkumaan ennen kahtatoista, jotta voisin heti aamulla herätä tarkistamaan tuoloksia netistä. Uni ei kuitenkaan tullut, ei sitten millään. Liekö jännitystä vai mitä. Menin siinä sitten aamuyöstä nettiin ja kävin huvikseni Turun yliopiston sivuilla. - Ja mitä ihmettä, tulokset olivat tulleet! Selasin puolipaniikissa nimilistaa "Englannin kielen" alta, ja kyllä vain, siellähän se nimeni komeili.

En tietenkään voinut mennä nukkumaan ennen kuin olin kertonut kaikile perheenjäsenille, eli kukuin aluksi yhdeksään asti, minkä jälkeen odottelin vielä postia. Menin yhdeltätoista nukkumaan ja kolmelta heräsin näiltä "tirsoiltani". Kävin äsken vastaanottamassa opiskelupaikan Turusta. Outoa, että tämä liki kahden kuukauden odotus on nyt ohi. Alan opiskella Turun yliopistossa. Ja vielä jännempää: minä muutan Turkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.