4. heinäkuuta 2012

Aurinkoa volume 2

Olen löytänyt pihastamme loistavan paikan auringonottoon, ja tänään hyödynsin kyseistä hiekkarinnettä aamukymmenestä asti. Lueskelin chick littiä, kuuntelin poikabändejä, mitä muuta voi tyttö toivoa? Ainut ongelma on, että myös erinäiset hyönteiset tykkäävät hengata tuossa samassa kohdassa, mutta eipä kärpäsistä ja muurahaisista hirveästi haittaa ole. 

Tulin äsken sisälle, ja ainakin vielä erottui rusketusrajat vallan mainiosti! Nyt huvittaisi lähteä lähirannalle pulikoimaan, mutta siskon suostuttelu vie aikansa. Tästä päivästä tulee muutenkin varmaan melko mielenkiintoinen, isosisko poikaystävineen sapuu vajaan vuoden reissailun jälkeen takaisin Suomeen. Eli aurinko paistaa ja elämä hymyilee!

2 kommenttia:

 1. Musta on jotenkin hurjan kiva, että postailet tosi elämäniloisesti blogiin ja sun blogin lukemisesta tulee tosi usein hurjan hyvä fiilis itsellekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos! :)

   Olet oivaltanut blogini pointin, ei munkaan elämässä aina aurinko paista, mutta tänne haluan koota niitä kivoja hetkiä, jotka mahdollisesti ilahduttavat huonoina päivinä.

   Poista

Ihastele, ihmettele, kommentoi, kauhistele, naura ja nalkuta.